Ontmoet Carla Johnson. Trends in Content Marketing - How Brands Tap the Hottest Trends to Eclipse the Competition

UBA speaker  - Carla.jpg

Klaar om uw creatieve en innovatieve grenzen te verleggen? Dan is het tijd (we gaan er voor het gemak van uit dat uw antwoord ‘ja’ is) om kennis te maken met Carla Johnson.

Haar zeven boeken over de veranderende rol van marketing in de zakenwereld, haar scherpe geest die zich niet vastrijdt in conventioneel denken en haar radde tong, maken van Carla Johnson een van de 50 invloedrijkste vrouwen in de marketing. Ze is ook voorzitter van de raad van bestuur van ANA's Business Marketing Association. Haar geheim? Carla gebruikt de kunst van het vertellen om van mensen met passie succesvolle mensen te maken. Dat doet ze onder meer in haar recentste boek, het standaardwerk Experiences: The 7th Era of Marketing (geschreven samen met Robert Rose)waarvoor ze zich baseert op haar ervaringen met Fortune 500-bedrijven.

Als geen ander kent deze B2B-goeroe de kneepjes om uw geest te stimuleren, onder meer door uw zekerheden aan het wankelen te brengen. Wat als alles wat u weet over branding, marketing en reclame uit de lucht is gegrepen? Wat als u strategie en communicatie zou laten voor wat ze zijn? Carla leert u met welke goedbewaarde formule de meest innovatieve merken zich onderscheiden en hoe merken een leuk idee benutten om beter te concurreren. 

Carla is één van de internationale topspreeksters die u live aan het werk kunt zien tijdens de UBA Trends Day op 15 maart 2018 in Brussels Expo. 
Ontdek hier het programma.

Content Brand Strategy