UBA Academy: programma 2018

Woman-in-plaid-shirt-and-a-red-manicure-pen-writing-508541368_4898x3265.jpeg

Uw vakgebied is voortdurend in beweging. Als u resultaten wilt blijven boeken, is het onmisbaar om mee te zijn met de laatste trends en nieuwe tools in gebruik te nemen.

UBA Academy kan terugblikken op een succesvol jaar 2017. 1.581 deelnemers hebben van onze 92 opleidingen kunnen genieten. En de opleidingen kregen een gemiddelde evaluatiescore van meer dan 90%! We doen ons uiterste best om u ook dit jaar een uitstekend aanbod aan opleidingen te kunnen aanbieden. Want u wilt wellicht ook succesvol blijven en de evoluties in uw vakgebied blijven volgen.

Of u nu aan de start van een ambitieuze carrière staat, of al wat watertjes doorzwommen hebt, uw kennis bijschaven en uzelf ontwikkelen, blijven essentieel. UBA Academy organiseert een brede waaier aan communicatie-opleidingen die u helpen onmiddellijk beter te presteren, uw competenties uit te bouwen en bij te blijven.

Graag stellen we u het opleidingsprogramma voor 2018 voor.

Deze opleidingen zijn speciaal voor u, adverteerder, ontworpen. Al onze opleidingen worden gegeven door erkende en gepassioneerde professionals die hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend: adverteerders, bureaus, media.

Dit jaar telt het programma meer dan 80 opleidingen waarvan 23 nieuwe onderwerpen! Ons aanbod aan opleidingen over digitale aspecten werd flink uitgebreid. Intussen gaat een derde van het totale aanbod over e-communicatie. We introduceerden ook twee nieuwe interessedomeinen: Marketing Technology en Content Marketing.

Als UBA-lid kan u gratis deelnemen aan onze opleidingen: uw deelname is inbegrepen in uw UBA-lidmaatschap. Wacht niet te lang en schrijf meteen in voor een of meer opleidingen naar keuze.

Documenten

Data & Technology Media Research & Insights Agency B2B Employer branding E-commerce & Sales Skills Sponsoring & Events