Win een gratis dagticket voor de Supernova Conference in Antwerpen

supernova.png

Van 27 tot en met 30 september 2018 strijkt in Antwerpen het festival SuperNova neer. SuperNova is een ambitieus internationaal event volledig in het teken van de toekomst, georganiseerd door Flanders DC en Scale-Ups.eu met de steun van de Vlaamse overheid. Het vierdaagse festival wordt de grootste ontmoetingsplek in Vlaanderen voor ambitieuze ondernemers, bedrijven, investeerders, onderzoekers en creatievelingen om de toekomst vorm te geven onder het motto: Tomorrow is unstoppable.

SuperNova bestaat uit een conferentie met sprekers en experts van wereldklasse op vlak van baanbrekende technologie en vernieuwing, een technologiebeurs waar bedrijven kunnen uitpakken met grensverleggende oplossingen, het grootste Europese scale-ups event dat het kruim van de internationale durfkapitaalwereld linkt aan succesvolle technologiebedrijven, en een gratis publieksspektakel in het weekend dat alle nieuwsgierigen wil verbazen met de belangrijkste evoluties die onze toekomst vorm zullen geven.

SuperNova wil zowel professionals als het grote publiek tonen hoe bedrijven en het dagelijks leven de volgende jaren zullen evolueren dankzij deze technologieën van de toekomst. 

Alle info op https://www.supernovafest.eu/

De normale toegangsprijs is 355 euro. De organisator schenkt 4 gratis dagstickets weg voor de dag van uw voorkeur (27 of 28 september) en dit exclusief voor UBA-leden. Neem deel via het webformulier voor dinsdag 27 augustus middernacht. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Data & Technology