UBA maakt zich klaar voor de toekomst en vernieuwt organisatie

uba.jpg

UBA heeft haar ledenaantal de laatste jaren verdubbeld en is gegroeid tot een representatieve ledenvereniging voor merken met 332 lidbedrijven. Om de leden een optimale dienstverlening te kunnen bieden, werd sterk ingezet op het bouwen van een professioneel team. Intussen telt het UBA-team 10 medewerkers en een 11de teamlid wordt weldra aangeworven.

Meer dan ooit worden merken geconfronteerd met talrijke uitdagingen. Bijblijven met de laatste trends binnen het vakgebied is absoluut cruciaal. Om haar leden de tools en kennis te kunnen bieden om deze uitdagingen tegemoet te treden, heeft UBA beslist verder in te zetten op inhoudelijke expertise.

UBA identificeerde 12 expertisedomeinen binnen marketing, communicatie en sales die een cruciale rol spelen voor elk merk dat wil groeien. Voortaan is er voor elk expertisedomein een UBA-expert die zal zorgen voor verdere inhoudelijke verdieping en relevante output naar de leden. Om de beste opleidingen, artikels, video’s, expert communities, guidelines etc. binnen elk expertdomein te realiseren, zullen de experten nauw samenwerken met de leden en partnerships met externe specialisten aangaan.

Twee jaar geleden startte UBA onder leiding van de nieuwe COO, Mia Venken, haar vernieuwingsoperatie. De website werd volledig vernieuwd, inclusief een geïntegreerd CRM-systeem met focus op het aanbieden van gepersonaliseerde content. Eind 2017 verhuisde UBA naar een nieuwe locatie in Buro & Design Center en beschikt nu over een eigen opleidingslokaal.

De reorganisatie van het UBA-team vormt het sluitstuk van deze vernieuwing en zorgt ervoor dat UBA klaar is om haar rol als ledenvereniging van de toekomst te realiseren.

We hebben voor u een samenvatting gemaakt van onze uitdagingen, onze organisatie en uw voordelen in onze brochure “Ambities 2019”.

Documenten

Media Research & Insights Agency B2B Employer branding E-commerce & Sales Skills Sponsoring & Events