UBA start met een maandelijkse nieuwsbrief voor de communicatiesector

uba-e-news-V1.jpeg

In de voorbije 10 jaar heeft UBA een rijk aanbod aan activiteiten en -diensten voor leden uitgebouwd. Deze strategie heeft zijn vruchten afgeworpen: de UBA-ledencommunity kent een sterke groei en telt vandaag 332 bedrijven met meer dan 7.000 marketeers, communicatie- en sales professionals.

UBA focust op merken-bouwers. Om merken te bouwen zijn ook goede partners nodig. Een hechte vertrouwensrelatie en een langdurig partnership tussen merk-opdrachtgever en de diverse dienstenleveranciers is volgens ons de beste manier om tot uitstekende resultaten te komen.

Via onze activiteiten en diensten zorgen wij voor een goed platform om alle partijen met elkaar te verbinden. Deze band willen we nu nog versterken. Wij willen iedereen op de hoogte brengen van wat er leeft bij UBA-leden. Er er zo voor zorgen dat iedereen in het vak elkaar beter begrijpt.

Om deze doelstellingen te bereiken, zal UBA, naast zijn succesvolle wekelijkse nieuwsbrief voor leden, op maandelijkse basis een nieuwsbrief sturen naar de volledige community. Met nieuws en achtergrondinformatie uit de communicatiesector en een overzicht van de topics waar merkenbouwers van wakker liggen. Op die manier willen we een optimale samenwerking bevorderen.