Kantar en UBA nodigen u uit voor een sessie van het Institute for Real Growth op 21/10

super_tree-3.jpg

Waarin schuilt reële groei? Luister naar en bespreek de conclusies van Belgische en internationale growth leaders. Kantar en UBA nodigen u met veel plezier uit voor een gratis ontbijtsessie waar u in primeur zult ontdekken hoe u uw zaak duurzaam kunt laten groeien door uw strategie, structuur en leadership te herdefiniëren.

Groei is geen evidentie.
Klassieke formules voor bedrijfsgroei zijn er niet, de drempels om tot de markt toe te treden verdwijnen, nieuwe spelers breken de regels, kanalen schieten als paddenstoelen uit de grond, disruptors worden zelf ontwricht, de wereldwijde markten raken verzadigd. Het vertrouwen wankelt en de strijd om talent – en de consument – woedt hevig.

Het Institute for Real Growth (IRG) is gebaseerd op een nooit eerder gezien onderzoek waarin 1500 senior respondenten over 73 markten aan de hand van ruim 500 interviews met wereldwijde growth leaders wordt gevraagd naar hun visie. Dat levert unieke inzichten op in zeven bouwstenen van de nieuwe groei-architectuur.

Tijdens de sessie zullen we de resultaten debriefen en de conclusies van het IRG-onderzoek delen. Medeoprichter van IRG Frank Van Den Driest zal de Belgische bevindingen voorstellen en vergelijken met de internationale resultaten.

Schrijf u hier in

Praktische details:

Wanneer? 21/10/2019. Ontbijt om 9.00 u. Sessie 9.45 - 11:30 u
Waar? Dolce La Hulpe
Adres? Brusselsesteenweg 135, 1310 Terhulpen

Research & Insights Brand Strategy