Ontmoet Niels Vermylen (Viessmann), de nieuwe vice-voorzitter van de Expert Community Omnichannel & Sales

Niels_Vermylen_Viessmann-1.jpg

Niels Vermylen is Marketing & Communications Manager bij Viessmann Belgium. Viessmann is een Duits familiebedrijf en wereldwijd het grootste merk in de productie en commercialisatie van verwarmingsoplossingen.

Het bedrijf staat voor een enorme uitdaging: de transitie van het gebruik van koolstofhoudende brandstof naar energie uit hernieuwbare bronnen. Viessmann communiceert naar consumenten, organisaties en professionals.

Het aankoopproces voor een verwarmingsketel of warmtepomp verloopt in verschillende fases. Zo komen bij de communicatie ook verschillende communicatiekanalen aan bod. Adwords, sociale media, maar ook beurzen spelen een grote rol. Het op elkaar afstemmen van alle touchpoints, de synchronisatie van de data met een performante CRM en het bijstaan van de sales collega's doet Niels al jaren met succes bij Viessmann. Niels is daarom uitstekend geplaatst om zijn ervaring ten dienste te stellen van deze Expert Community. Hij heeft voordien ook zijn sporen verdiend in marketing voor FMCG bedrijven zoals Douwe Egberts, Kraft en Terbeke en in sales en business ontwikkeling bij de cateringspecialist Sodexo.

Op 5 maart presenteert Niels de Viessmann case tijdens de Expert Community Omnichannel en Sales.

We bespreken of deelname aan een beurs nog relevant is in deze digitale wereld. Hoe meten we de ROI, hoe past een beurs in uw sales strategie en hoe verloopt de samenwerking tussen marketing en sales? Nadien brengen we een geleid bezoek aan Batibouw en bezoeken we de Viessmann stand, waar we kunnen ontdekken hoe Viessmann omgaat met de nieuwe energiemix en technologie van de toekomst.

Zin om deel te nemen? We verwelkomen u graag op 5 maart om 10u30.

E-commerce & Sales Sponsoring & Events