Volg de exclusieve hands-on workshop “Trendwatching” tijdens de UBA Trends Day

David Mattin_cirkel.jpg

UBA Trends Day biedt dit jaar niet alleen inspirerende sessies op de Main Stage, maar ook een keuzemenu voor u in de namiddag. U kan bijvoorbeeld kiezen om deel te nemen aan de exclusieve hands-on workshop met David Mattin.

In de ochtend inspireert David Mattin, Global Head of Trends and Insights, TrendWatching het publiek met de 4 consumententrends die op de radar zouden moeten staan van elke marketeer, merkstrateeg, bedrijfsleider en CEO. In de workshop gaat hij nog een stap verder.

Van idee tot innovatie
Een trend is niets waard als u er niets mee doet. In deze ideation workshop loodst David Mattin u stap voor stap door het Consumer Trend Canvas: de belangrijkste ideation tool van TrendWatching, hèt internationale trendsbureau. U leert trends op een krachtige en eenvoudige manier analyseren. Handig om lucratieve innovatie-ideeën voor uw bedrijf te bedenken. Kies dus een trend en ga ermee aan de slag! U gaat naar huis met een hoofd vol nieuwe krachtige ideeën en een innovatiemethode die u keer op keer zal kunnen gebruiken.

Wie is David Mattin?
Hij verdiende zijn eerste boterham als journalist en eindredacteur bij The Times en volgde er economie, innovatie en trends. In tal van publicaties verschijnt zijn visie over technologische, sociale en culturele veranderingen: van Fast Company over Wired en Quartz tot The Guardian en Google Think Quarterly. David schreef en presenteerde ook documentaires voor BBC Radio 4. Vandaag staat hij aan het hoofd van het wereldwijde team van analisten van TrendWatching. Hij is de auteur van het boek Trend-Driven Innovation. Wereldwijd deelt hij zijn kennis in keynotes en workshops.

Wilt u deelnemen aan deze hands-on workshop?
Kom dan op 26 maart naar de UBA Trends Day en zorg ter plaatse dat u één van de 100 deelnemers bent van deze exclusieve workshop. De workshop begint om 14u00 en eindigt om 15u30 in de Ideation Corner.

Nog niet ingeschreven voor de UBA Trends Day? Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in.

Research & Insights Brand Strategy Sponsoring & Events