Ga samen met Ann Handley op de rem staan

AnnHandley_cirkel.jpg

Slow is the new fast’, dat is de filosofie van Ann Handley. Een internationale goeroe die dit jaar terug te vinden is in de Speakers corner op de UBA Trends Day. Tijdens een ‘deep dive’ sessie beantwoordt ze iedere vraag die op haar af komt.

Marketing moet ultrasnel zijn. Altijd actief. 24/7 moet de deur tussen bedrijven, merken en consumenten openstaan. Marketing moet constant aan het woord zijn. Snelle jongens en meisjes zijn de beste marketeers. “Fout!”, zegt Ann Handley. We moeten net ASAP zijn. Niet as soon as possible, maar as slow as possible. Bedrijven die het meest succes boeken met content marketing in 2020 halen de voet van het gaspedaal en staan op de rem. Ze hollen niet achter wilde ideeën, maar geven ze tijd om te rijpen. Ze verkiezen groei op lange termijn boven de virale stunt.

Wie is Ann Handley?
Zeg ‘middelmatigheid’ en Ann Handley trekt wit weg. Ze haat het woord – en meer nog, waar het voor staat: doorsnee, vis noch vlees. Kan moeilijk anders voor de bestsellende auteur van Everybody Writes. Your Go-To Guide to Creating Ridiculously Good Content en medeauteur van Content rules. How to Create Killer Blogs, Podcasts, Videos, Ebooks, Webinars (and More) That Engage Customers and Ignite Your Business. Lange titels? Ze heeft dan ook veel te vertellen. IBM beschouwt haar niet voor niets een van de zeven meest invloedrijke marketeers van het moment.

Interesse in deze vernieuwende content? 
Kom dan 26 maart naar de UBA Trends Day in Brussels Expo. Volg haar ‘slow is the new fast’ in de voormiddag en zorg later voor een plekje in de ‘deep dive’ sessie waar je terecht kunt met al je vragen. De ‘deep dive’ sessie start om 14u50 en eindigt om 15u30 in de Speakers Corner.

Nog niet ingeschreven voor de UBA Trends Day? -> Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in.

Content