Benieuwd hoe u dit jaar een Effie Award in de wacht kan slepen?

effie-belgium_logo-4color.png

Omwille van het coronavirus wordt de Effie Info Class van 20/03/20 verplaatst naar een latere datum. Meer info volgt asap.

De Effie Info Class in het najaar gemist en toch interesse om een Effie Case in te dienen? De deadline voor registratie van de cases voor de editie nadert met rasse schreden. Twijfelt u nog? Juryleden en ex-winnaars trekken u graag over de streep en focussen daarbij op het belang van de touchpointstrategie. Afspraak voor de gratis Effie Info Class.

Nieuw in het Effie-reglement is sinds vorig jaar de toegenomen aandacht voor de touchpointstrategie bij de ingeschreven cases. De inzet van de juiste kanalen om de doelgroep te bereiken wordt immers steeds crucialer om straffe resultaten te boeken.

Tijdens de Effie Info Class bekijken we het inschrijven van een case vooral uit die hoek. Bruno Liesse (Senior Consultant) focust op de evolutie in het medialandschap en de impact daarvan op de inhoud van een case, terwijl Bénédicte Lobelle (Marcom Director Nationale Loterij én ervaren Effie jurylid) een inkijk geeft op hoe de jury verloopt en tips ‘n’ tricks bij het schrijven van een case deelt.

Als kers op de taart komen de twee Gold Effie Awards van vorig jaar hun case uitleggen, opnieuw met een focus op de touchpointstrategie. De case van Special Olympics wordt voorgesteld door Tomas Sweertvaegher (strategisch directeur LDV United) en Zehra Sayin (CEO Special Olympics); die van Telenet door Christine Brone (managing director PHD Media), Sylvie Dewaele (Media Arts Director TBWA) en Ofelia Faes (Business Leader PHD Media)

De ideale inspiratie voor wie zelf een case heeft geregistreerd of dat overweegt!

Benieuwd hoe u dit jaar een Effie Award in de wacht kan slepen? Dan mag u niet ontbreken op de gratis Effie Info Class op 20 maart.

Schrijf nu in

PRAKTISCHE INFO
Datum: Omwille van het coronavirus wordt de Effie Info Class van 20/03/20 verplaatst naar een latere datum. Meer info volgt asap.
Timing: Van 8u30 tot 12u00
Locatie: Group M - Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Brussel

Media Research & Insights