Joeri Van den Berg bekijkt duurzaamheid kritisch

Joeri Van Den Bergh_cirkel.jpg

U kunt haast de deur niet uit, geen nieuwsbrief doorscrollen, geen magazine of krant openslaan… of u wordt als consument met iets ‘duurzaam’ om de oren geslagen. Duurzaamheid dreigt een hol begrip te worden omdat het als USP naar voor geschoven wordt, terwijl het dat niet is. Wat is duurzaamheid wel? Een aanjager van innovatie.

Joeri Van den Bergh kent het gedachtegoed en de gewoonten van de zelfbewuste consument van vandaag. Hij legt bloot wat echt van belang is voor diezelfde consument. Bedrijven en merken leren hieruit  hoe ze echt duurzaam kunnen zijn op een geloofwaardige en relevante manier.

Joeri verlegt graag grenzen. Ook – en vooral – die van het marktonderzoek. Zijn specialiteit: branding, marketing en advertising gericht op kinderen, tieners en jongvolwassenen. Daarover schreef hij de bestseller 'How cool brands stay hot'. Behalve NextGen expert bij InSites Consulting is hij ook professor marketing aan de Vlerick Business School en update hij onafgebroken zijn eigen kennis over consumentengedrag in een snel veranderende wereld.

In primeur voor de Trends Day brengt Joeri Van den Bergh zijn verhaal en de Belgische resultaten van een globaal onderzoek door InSites en illustreert trends (van terrorisme tot re-commerce) met actuele case studies.

Nog niet ingeschreven voor de UBA Trends Day?  Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in.

Brand Strategy Sustainability