UBA Trends Day verplaatst naar 17 september

UBA-TrendsDay_NewsInsight_540x360pixels_01.png

Naar aanleiding van de beslissing van de regering rond Covid-19 delen we u mee dat we tot onze spijt genoodzaakt zijn om de UBA Trends Day van 26 maart te verplaatsen naar 17 september 2020.

De overheid wil immers niet dat indoor evenementen met meer dan 1.000 personen plaatsvinden. We namen contact op met de burgemeester van Brussel die duidelijk maakte dat in Brussel dergelijke evenementen in maart verboden worden.

In overleg met de sprekers en alle betrokken partijen, hebben we op zeer korte tijd alles in het werk kunnen stellen om de UBA Trends Day te verplaatsen naar 17 september 2020. Het programma met dezelfde topsprekers blijft behouden en ook de locatie Brussels Expo blijft. Enkel de datum verandert.

U bent ingeschreven, wat betekent dit voor u?

  • U wenst erbij te zijn op 17 september
    Uiteraard blijft uw huidige inschrijving dan geldig. U hoeft verder niets te doen. 
  • U kan er niet bij zijn op 17 september
    U kan zich laten vervangen door een collega, laat het ons weten via e-mail, of uw inschrijving annuleren via de website. Kosteloos annuleren kan tot 17 augustus.
  • U twijfelt nog
    U hebt nog tijd tot 17 augustus om kosteloos te annuleren. Indien u nu annuleert en nadien terug inschrijft, zal dit sowieso aan standaard-tarief zijn. Hou er ook rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn en dat we vandaag 1.300 inschrijvingen tellen.

We rekenen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie. Voor vragen kan u bij ons terecht via contact@ubabelgium.be.