Wat kan UBA nu voor u blijven betekenen?

UBA_corona_landscape_MF.jpg

Ons land wordt geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie, zowel vanuit gezondheids- als economisch oogpunt. Welke bijdrage levert UBA om u te helpen deze periode zo goed mogelijk door te komen? Hoe kan u uw kennis nu blijven ontwikkelen? Hoe zorgt u ervoor dat uw merk soepel opveert na de crisis?

  • Nu het volledige team voornamelijk van thuis uit werkt en bijeenkomsten niet mogelijk zijn, schakelen we zoveel mogelijk de digitale media in. We zetten ons extra in om onze website en onze nieuwsbrief te voorzien van actuele en relevante informatie.
  • We lanceerden een nieuwe Care-dienst om merken te ondersteunen. Hier kan u terecht met al uw vragen.
  • Hoe kan u uw kennis nu blijven ontwikkelen? Om u toe te laten ook van thuis uit te blijven bijleren werd ons aanbod e-learning uitgebreid en organiseren we webinars.
  • We animeren onze 12 communities vanop afstand en organiseren video fora rond specifieke topics zodat u via dialoog met andere merkenbouwers samen tot oplossingen kan komen.
  • We blijven uw belangen vertegenwoordigen en betrekken u graag in onze werking, zij het iets minder fysiek, maar wel met evenveel overtuiging.

Kortom, we doen er alles aan om u goed te begeleiden en er mee voor te zorgen dat uw merk de crisis heelhuids doorkomt.

Hieronder het overzicht van onze initiatieven:

UBA News & Insights

De juiste informatie op het juiste moment krijgen, dat is voor u het hoogste goed. U kunt ervan op aan dat wij u op de hoogte blijven houden via onze gepersonaliseerde nieuwsbrief en op onze website, waar we 12 domeinen van communicatie, marketing en sales behandelen. De experts van het UBA Team volgen van thuis uit de nieuwste trends op de voet en verstrekken u actuele informatie en relevante tools.

UBA Care Line

Om in deze moeilijke periode stappen vooruit te blijven zetten, staan veel leden stil bij hun strategie, mediacampagnes, de algemene voorwaarden van contracten enz. Stel ons uw vraag en wij brengen u in contact met de juiste expert, we wijzen u de weg in tools en services, we raden u artikels of studies aan die relevant zijn, we verbinden u met andere leden die met dezelfde problemen worden geconfronteerd enz.

Eenvoudiger kan niet: stel uw vraag op de website van UBA > UBA Care en wij helpen u snel en doeltreffend een antwoord te vinden.


UBA e-Academy

U wilt uw kennis in uw eigen tempo bijschaven wanneer u dat het beste uitkomt? Onze video-opleidingen zijn precies wat u zoekt. De eerste video's rond artificiële intelligentie staan al online. Neem een kijkje op onze e-learning pagina.

Indien het onderwerp dat toelaat, zullen we Webinars maken van de Master Classes die niet kunnen doorgaan. Bekijk onze e-learning agenda en schrijf u in om live deel te nemen. Bovendien filmen we de webinars en plaatsen we ze op onze website, zodat u ze later kunt herbekijken.

Het volledige Academy-programma blijft beschikbaar op onze site. Neem een kijkje in de opleidingsagenda en vergeet niet om u in te schrijven op onze Master Classes. Mochten die niet doorgaan, wordt u persoonlijk verwittigd van de nieuwe data of van onze digitale initiatieven.

UBA Expert Communities

Telkens als UBA een ontmoetings-, uitwisselings- of dialoogmoment organiseert, komen er veel geïnteresseerden op af. Wij passen ons nu vlot aan de huidige situatie aan, zodat onze Expert Communities toch kunnen doorgaan. Bekijk de agenda en schrijf u snel in. Indien de sessie als videoconferentie moet plaats vinden, hoort u dat als eerste!

UBA Executive Forum

We nodigen regelmatig een twaalftal leden uit om elkaar rond een bepaald strategisch thema te inspireren, onder leiding van een expert. Ook hier maken we dankbaar gebruik van de mogelijkheden die de digitale technologie ons biedt. We hadden een eerste online Executive Forum op 26 maart rond 'Crisiscommunicatie in tijden van COVID-19', onder leiding van Peter Anthonissen.

UBA Events

Content op maat, netwerkmogelijkheden, ... Onze inspirerende evenementen zijn van onschatbare waarde voor merken. Hoewel de gezondheidscrisis onze agenda helemaal overhoop heeft gegooid, is het ons toch gelukt om een nieuwe datum voor onze UBA Trends Day te vinden. Die vindt nu plaats op 17 september 2020, met dezelfde gerenommeerde sprekers! De inschrijvingen blijven geldig en er is een nieuwe inschrijvingsronde geopend.

UBA Represent

In deze crisistijden stroopt UBA meer dan ooit tevoren de mouwen op om bedrijven te verenigen en zo samen duurzame merken te bouwen. Wij behartigen actief het standpunt van onze merken bij de sectorverenigingen en bevorderen de dialoog met de overheid om op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier te communiceren.

Zoals u kunt zien, zetten we in op extra initiatieven om u door deze moeilijke periode te helpen en u voor te bereiden op wat na de crisis komt. Onze focus blijft dezelfde: relevante meerwaarde creëren voor al onze leden.

Draag zorg voor uzelf, voor uw naasten en uw omgeving. Hopelijk tot binnenkort en tot het zover is, staan we meer dan ooit aan uw zijde.

UBA. Taking brands further. Much further.

Het UBA Team