De 12 voordelen van uw UBA-lidmaatschap

Is uw bedrijf lid van UBA? Creëer uw gratis MyUBA account en maak gebruik van al onze diensten!

Als UBA-lid kan genieten van een uitgebreid en relevant dienstenpakket. Deze voordelen gelden trouwens voor alle medewerkers van uw bedrijf. Onze missie? U helpen om uw merk te doen groeien. Onbekend is onbemind, dus kijk zeker eens wat we u te bieden hebben:

My Voice
Behartiging van uw belangen. Laat de sector en de overheid bij monde van UBA horen wat u te zeggen hebt. Wij zijn de enige representatieve vereniging van Belgische merken die uw belangen behartigt bij diverse belanghebbenden.

My Trainings
Meer dan 100 opleidingen en e-learnings. Krijg gratis toegang tot alle opleidingen en e-learningmodules van de UBA Academy. De opleidingen zijn to the point en speciaal uitgewerkt voor adverteerders. Ze worden gegeven door erkende professionals in de sector.

My Inspiration
Het uitwisselen van expertise. Deel uw ideeën en cases tijdens onze UBA Communities, bijeenkomsten die rond een bepaald thema worden georganiseerd en waar u inspiratie kan halen om uw expertise te vergroten en te groeien in uw vakgebied.

My News
Essentieel nieuws voor en over uw sector. Dankzij onze wekelijkse newsletter bent u altijd op de hoogte van de actualiteit in uw sector en de activiteiten met betrekking tot uw interessedomeinen.

My Insights
Content op maat. Krijg op onze website toegang tot een schat aan gepersonaliseerde content: decoderingen, interviews, actua enz. We ontleden speciaal voor u complexe thema's en informeren u over trends in de domeinen die u interesseren.

My Surveys
Studies en benchmarks. U beschikt over een onuitputtelijke bron van studies die werden uitgevoerd bij leden van UBA, andere verenigingen in de sector, consumenten enz. Heel handige tools om uw marktpositie te kennen en de markt te doorgronden.

My Guidelines
Referentietools en -documenten. Download op onze website praktische gidsen, guidelines, contracten enz. Waardevolle documenten die u de weg wijzen in uw strategieën, briefings, relaties met reclamebureaus enz.

My Helpline
Eerstelijnsdiensten. Via UBA Care krijgt u snel een antwoord op al uw vragen. We zetten u op de juiste weg met een eerste deskundig advies, waarbij we ook onze tools en diensten aan u voorstellen. Een duwtje in de rug voor al uw projecten en activiteiten.

My Events
Niet te missen events. Neem aan voordeeltarief deel aan de evenementen van UBA. Grote inspiratie- en netwerkmomenten met andere leden, organisaties en experten in communicatie, marketing en sales.

My Network
Een uitgebreid professioneel netwerk. U maakt deel uit van een actieve community van 347 ondernemingen die ruim 1.050 merken vertegenwoordigen en in totaal meer dan 7.000 merkenbouwers tellen. Breid uw netwerk fors uit, zoek bondgenoten, vind uw organisatie opnieuw uit...

My Interests
Twaalf interessedomeinen. Duid uw voorkeuren aan en krijg content op maat van de domeinen van uw keuze: Agency Management, B2B, Content Marketing, Corporate Branding & Communication, Marketing Technology, Omnichannel & Sales, Paid Media, Public Affairs & Regulation, Research-Data-ROI, Skills, Sponsoring & Events, Strategy & Branding.

My Expertise
Experts tot uw dienst. Elk interessedomein wordt op de voet gevolgd door een UBA-expert en ondersteund door partners met kennis ter zake. Ze ontwikkelen voor u relevante content, activiteiten en diensten, die ze ter beschikking stellen via uw persoonlijke ruimte op onze site.

Hebt u een of meerdere collega's die ook willen genieten van deze voordelen? Zij kunnen heel eenvoudigweg een account aanmaken via de UBA-website via deze link. Of geef ons hun contactgegevens door  en wij zorgen ervoor.

Vragen of feedback over uw lidmaatschap? Contacteer Kristin Hannon, Loyalty Manager via kristin@ubabelgium.be.