UBA Podcast: Johan Claes (Stib/Mivb), een Employer Brand Builder

CLAES Johan_Stib_Mivb_Landscape.jpg

Johan Claes, Employer Branding & Sourcing Manager @MIVB-STIB, deelt zijn ervaring en geeft een zeer concreet antwoord op de vragen van Références over het concept 'employer brand'. 

Wat is employer branding? Wanneer en hoe is dit concept ontstaan? Hoe zag een communicatiecampagne er destijds uit? Hoe bepaalt en beheert u het budget? Hoe meet u de resultaten? Via welke kanalen is conversie mogelijk? Hoe laat u HR en Marketing samenwerken? Waarom zou men aan employer branding doen? Hoe leidt de MIVB zijn campagnes dagelijks in goede banen? Wat staat er op het spel voor de toekomst? ...

Een interview van Alexandre Liégeois, Employer Branding Manager bij Références.

'Employer Brand Builders' is de titel van een reeks podcasts van de UBA-community Employer Branding. De podcasts worden gemaakt door Références, onze partner met diepgaande expertise op dit gebied. Tijdens de podcasts worden de laatste trends en praktijken uit de sector besproken.

Références_Logo.jpg

Alexandre Liégeois interviewt de rekruteringsspecialisten onder onze leden, die ons inspireren met hun ervaringen, meningen en uitdagingen.

Luister ook op:

Spotify  
B2B Employer branding