Luc Suykens verkozen als lid van het WFA Executive Committee

Suykens.jpeg

Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van de WFA (World Federation of Advertisers werd het Executief Comité 2021-2022 samengesteld. Raja Rajamannar, Chief Marketing and Communications Officer Mastercard werd herkozen als voorzitter. Luc Suykens, CEO UBA, werd verkozen als lid van het WFA Executive Committee.

Het Executief Comité bestaat enerzijds uit senior marketers van multinationale ondernemingen en anderzijds uit vertegenwoordigers van nationale adverteerders verenigingen. Deze samenstelling weerspiegelt de dubbele missie van de WFA: enerzijds marketers helpen om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen van hun marketing- en communicatie-investeringen, anderzijds om de belangen van merken te ondersteunen via representatie en zelfregulering. Het Executief Comité vergadert op kwartaalbasis om de prioriteiten en strategie te bepalen.

De ‘Global Marketer Week’ van WFA vindt dit jaar plaats gedurende over 3 dagen. Tijdens het congres zelf zullen verschillende industrieleiders, waaronder Marc Pritchard, Chref Brand Building Office van Procter & Gamble, die werd verkozen tot nieuwe Global Marketer of the Year.