UBA Academy breidt aanbod uit met Training 24/7 en Digital Bootcamp

NEW in ster.jpeg

We kondigen met trots onze vernieuwde UBA Academy aan. De nieuwe formats en het verrijkte aanbod hebben als doel onze leden verder te ondersteunen in het verrijken van hun kennis en hun zoektocht naar efficiëntie en het verhogen van hun slagkracht als merkenbouwers.

Naast de LIVE Master Classes, die zowel online als on-site plaatsvinden, hebben we nu een volledig digitaal aanbod.  Ons nieuw aanbod Training 24/7 bestaat uit video opleidingen die via onze website, waar en wanneer u wenst gevolgd kunnen worden zodat elkeen op eigen ritme zijn kennis kan verrijken. De opleidingen worden gegeven door de beste experts in de sector en behandelen alle aspecten van communicatie en marketing die in de UBA Academy aan bod komen.

Natuurlijk willen we de theorie ook in de praktijk omzetten en bieden we een nieuwe intensieve cyclus van 2 dagen on-site aan: het Digital Bootcamp. Zoals de naam al doet vermoeden is het Digital Bootcamp volledig gericht op digitale communciatie. De opleiding bouwt voort op de kennis die vooraf digitaal is opgedaan. Op die manier creëren we het beste van twee werelden.

Ontdek uw nieuwe UBA Academy

« Met deze nieuwe formats en actuele content biedt de UBA Academy de kans om bij te leren waar en wanneer we willen, inhoudelijk sterk opgebouwd en met de garantie van een gedegen expertise. Dit is uniek in België! »
Mira De Mayer, Voorzitter UBA et CMO VP Marketing & Digital Perrigo 

In partnership metMM_partner

Download het opleidingsprogramma hieronder en raadpleeg regelmatig onze opleidingsagenda. U kan ook uw communiciatievoorkeuren aanduiden in MyUBA zodat u op de hoogte blijft van de opleidingen die aansluiten bij uw interesses. 

Documenten