UBA Academy: 5 tips om het maximum uit het nieuwe aanbod te halen

NEW in ster.jpeg

UBA Academy breidt haar opleidingsaanbod uit met nieuwe formats en actuele content. Zo spelen we in op de meest uiteenlopende behoeften van merkenbouwers. Dit aanbod is toegankelijk voor alle medewerkers van de bij UBA aangesloten bedrijven.

Vijf tips om er het maximum uit te halen:

 1. Houdt u van interactie?
  Kies à la carte uit onze Master Classes - LIVE van het eerste semester van 2022. De sessies worden online of on-site gegeven.

 2. Leert u liever op uw eigen tempo?
  Volg onze nieuwe Training 24/7 - VIDEO waar en wanneer u wilt.

 3. Wilt u de theorie in de praktijk omzetten?
  Schrijf u dan in voor het Digital Bootcamp, een intensieve cyclus van 2 dagen die voorbouwt op de 24/7 learningsessies.

 4. Wilt u een interne workshop organiseren?
  Neem enkele Training 24/7 sessies als basis en bouw nadien voort op de opgedane kennis. Of bekijk enkele sessies samen met uw team.

 5. Wilt u uw merk samen uitbouwen?
  Onze opleidingen kaderen binnen 12 expertiedomeinen en zijn bedoeld voor de afdelingen Marcom, HR, Sales, Procurement en C-level management.

UBA Academy geeft iedereen de kans om zijn kennis waar nodig bij te schaven aan de hand van kwaliteitsopleidingen met gespecialiseerde gastsprekers. Laat deze kans niet schieten en geef de boodschap door aan uw collega's.

Download hieronder het programma van 2022 en neem regelmatig een kijkje in onze agenda. U kunt ook uw communicatievoorkeuren instellen in MyUBA om op de hoogte gesteld te worden van de opleidingen die u interesseren.

In partnership metMM_partner

Documenten