UBA Trends Day: Trends in Branding. Storytelling for Influence

MiriRodriguez_Large.jpg

U werkt voor een merk. U bent zelf ook een merk. Storytelling is een erg krachtige business tool in dit digitale tijdperk en levert een meerwaarde voor zowel uw brand als uw personal branding. 

Empathie is het alfa en het omega van straffe storytelling, omdat het delen van een emotionele ervaring uw stakeholders en publiek inspireert en aanzet tot actie. Tot zover de vaststelling, maar hoe gaat u daarmee aan de slag? Miri Rodriguez deelt in haar dynamische en interactieve keynote praktische tools die u helpen een rasechte verhalenverteller te worden. Verhalen die ervoor zorgen dat u en/of uw merk relevant en succesvol blijven. Ze leert onder andere hoe u uw verhaal creëert met Design Thinking-principes. 

Wie is Miri Rodriguez (US), Storyteller @Microsoft en auteur van "Brand Storytelling"?

Naar eigen zeggen is haar grootste verwezenlijking tot nu toe: moeder zijn van twee jongens en één Amerikaanse bulldog. En dat ze kan lópen op hoge hakken en verslingerd is aan roomijs. Aan zelfrelativering geen gebrek bij Miri Rodriguez, maar het zijn niet bovengenoemde talenten die de weg naar de UBA Trends Day hebben geplaveid. Misschien heeft ze het aan haar vader te danken. Die was dominee en gaf haar de kunst van storytelling – ze noemt het zelf ‘alchemie’ – met de paplepel mee. Feit is: Miri is een kei in storytelling. Ze doet het bij Microsoft. Ze schreef er een boek over. Ze loopt ermee in de kijker, waardoor ze wereldwijd een graaggeziene spreker is.

Miri laat ziet hoe merken en thought leaders technieken van storytelling kunnen benutten voor het optimaliseren van digitale marketing en het verrijken van de klantenervaring. Daarmee valt ze geregeld in de prijzen. Dat Miri bovendien een hart van goud heeft, is meer dan een kanttekening waard: ze leidt leiders van sociale ondernemingen in Afrika op, ze coacht ondernemende studenten in de VS en ze begeleidt mensen om hun personal brand op te bouwen. 

Bent u ook benieuwd naar wat Miri zal brengen. Schrijf u dan nu in voor de UBA Trends Day op 17 maart.

Content Media Research & Insights Brand Strategy B2B Employer branding Skills Sponsoring & Events Diversity & Inclusion