UBA Trends Day: Trends in Strategy. Shape the Workplace of the Future

CrystalWashington_Large.jpg

Alsof we nog niet voldoende aan ons hoofd hadden met voortdurende technologische innovaties en disrupties, met Generatie Z die aan zet kwam, met een veranderende wereld en nog sneller veranderende consumenten…Verschijnt daar wel 2020 op de kalender, zeker – een jaar dat alles compleet op zijn kop zet. 

Meer dan ooit heeft wie het roer in handen houdt nood aan een vertrouwd kompas. Technologie-strateeg en futurist Crystal Washington heeft zo’n kompas en leert bedrijfsleiders hoe ze net nu kunnen gedijen en een succesvolle koers kunnen uitstippelen. Crystal stoomt u klaar voor de aanrollende golven van verandering. 

Wie is Crystal Washington (US), Technology Strategist en Futurist?

Schuilt er een Sint-Franciscus in Crystal Washington? Misschien voert ze geen dialogen met vogels, maar feit is dat er toch één dacht zich te kunnen nestelen in haar weelderige afro-kapsel toen ze een ritje maakte in een cabriolet. Vreemd is dat niet want a/ ook Crystal is bijzonder goedgebekt en b/ ze oefent een sterke aantrekkingskracht uit met haar sprankelende visies en ideeën. De Googles, Microsofts, General Electrics en andere Fortune 500-bedrijven van deze wereld hangen bij deze flamboyante futurist aan de bel om van haar te leren hoe technologie een hefboom kan zijn om omzet en winst op te krikken. Ook buiten de boardrooms vindt ze gehoor: als een van de 50 leden van de Forbes Leading Female Futurists duikt ze als tech-experte op in televisieprogramma’s en tijdschriften. Crystal schreef twee boeken: One Tech Action en The Social Media Why. En alsof de toekomst nog niet spannend genoeg is, houdt ze van avontuurlijke reizen. 

Bent u ook benieuwd naar wat Crystal zal brengen. Schrijf u dan nu in voor de UBA Trends Day op 17 maart.

Data & Technology Media Brand Strategy Skills