David Hockney verenigt als geen ander Hard & Soft data - Sparkle 16

Sparkle16.png

De ondertussen 84-jarige meester combineert zijn talent en drang naar kleur tegenwoordig met iPad-technologie. Hij heeft zich ook als geen ander in de kunstgeschiedenis verdiept om daar vervolgens eigenzinnig zijn eigen ding mee te doen.

Leren uit het verleden, nieuwe data verzamelen en analyseren met de modernste tools en er dan creatief mee aan de slag gaan, dat zou elke merkenbouwer continu moeten doen.

Inhoudstafel Sparkle nr 16

  • P4. Data / Vision - Data zijn het nieuwe zwarte goud. Jérome Gutknecht, data director van bpost, deelt met ons de visie van bpost op data.
  • P10. Place / Space - Eva Devos en Veerle De Vos (Publicis Groupe Belgium) ontsluieren het geheim achter het eerste Belgische bureau bekroond tot Great Place to Work©.
  • P16. Hire / Fire - Johan Vandepoel (ACC), Anne-Marie Cotton ((Arteveldehogeschool) en Luc Suykens (UBA)  bespreken hoe van jong talent de moter van je transformatie te maken en hoe levenslang leren kan.
  • ...

Veel leesplezier!

Sparkle is een initiatief van bpost in samenwerking met UBA en ACC en speciaal gericht op marketing- en communicatiespecialisten.

Documenten

Data & Technology Media Research & Insights Brand Strategy Agency B2B Skills