UBA Trends Day: Trends in AI. Using Technology to have Social Impact

NeilDeshmukh_Large.jpg

“Het is mijn grote droom om met technologie de wereld te veranderen. Ten goede te veranderen. Voor alle mensen, waar dan ook. Wie ze ook zijn. Hoe rijk of hoe arm ze ook zijn. Ik wil het verschil maken.” Dixit Deshmukh. 

Ook met de smaakmaker voor zijn keynote, willen wij met UBA het verschil maken. Neil is niet de supermarketeer met een cv van galactische dimensies. Hij is een jongeman met een droom die zich toelegt op de sociale impact die hij dankzij de meest gesofisticeerde technologie wil hebben op de digitaal (en ook op andere vlakken) minstbedeelde aardbewoners. Zijn droom, zijn projecten: u ontdekt ze tijdens de UBA Trends Day. Wedden dat hij een onuitwisbare indruk maakt? Ons hart heeft hij alvast gestolen. 

Wie is Neil Deshmukh (US), Founder/CEO of PlantumAI?

We willen allemaal een betere wereld, maar geef toe: met sommige wereldverbeteraars is het kwaad kersen eten. Neil Deshmukh is gelukkig het type sociaal ondernemer met wie u graag een avond aan de toog blijft plakken: piepjong (hij studeerde pas af aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT)), superslim en visionair. Zijn missie is om artificiële intelligentie te combineren met menselijke expertise en zo onderbelichte maatschappelijke uitdagingen aan te pakken: van advies voor boeren tot het helpen van slechtzienden. Zijn uitzonderlijke inspanningen – vaak op het raakvlak tussen computerwetenschappen en gezondheidszorg – gaan niet onopgemerkt voorbij. Neil is in geen tijd een verzamelaar van eerbetonen geworden: Global Teen Leader, TIME Magazine Young Innovator, Gloria Barron Prize for Young Heroes, Diversity in Action 20 Under 20 Innovator.Onthou de naam: Neil Deshmukh. 

Bent u ook benieuwd naar wat Neil Deshmukh zal brengen. Schrijf u dan nu in voor de UBA Trends Day op 17 maart.

Data & Technology Sponsoring & Events