UBA Trends Day: Trends in Gen Z. Nihilists or Uberwoke Warriors?

JoeriVandenBergh_banner.jpg

In wereldwijde primeur voor de UBA Trends Day brengt Joeri zijn verhaal en de Belgische resultaten van een nieuw globaal onderzoek door InSites Consulting en illustreert hij de trends bij Generatie Z met actuele case studies. Zit u nu ook al op het puntje van uw stoel?

Move over Millennials! De vorige jongerengeneratie wordt door de huidige 15-25 jarigen beschimpt als “dromers”, koffie/Harry Potter-verslaafden en simps. Terwijl het leven van Millennials meer en meer op dat van ouderen begint te lijken met het huisje, tuintje, baby'tje en boompje waar ze van droomden, is het aan Gen Z om de wereld te veranderen, nieuwe lifestyle trends uit te zetten en consumentengedrag te veranderen. Wilt u weten hoe u als merk of retailer aansluiting vindt bij deze woke consument? Hoe de diverse Generatie Z kijkt naar de toekomst: werk, succes en geld? Wie ze wél nog vertrouwen en toelaten in hun digitale wereld met cancel cultuur filter?

Wie is Joeri Van den Bergh (BE), Author, Co-Founder InSites Consulting, NextGen & Trends Expert

Hij zoekt graag grenzen op.  Ook – en vooral – die van het marktonderzoek. Reden waarom InSites Consulting, het researchbureau dat hij mee oprichtte en waar hij managing partner is, zichzelf profileert als een next generation agency. Zijn specialiteit: sustainability, branding, marketing & trends gericht op jonge doelgroepen. Daarover schreef hij de bestseller "How Cool Brands Stay Hot. Branding naar de nieuwe generatie" die diverse prijzen won, waaronder The American Marketing Association Book Prize. Klanten die meegenieten van Joeri’s inzichten: AB InBev, Coca-Cola, Spotify, Ferrero, Red Bull, IKEA, Converse, Nestlé, AXA en Procter & Gamble.

Joeri zoekt ook zijn eigen grenzen op. Behalve NextGen en sustainability expert bij InSites Consulting, is hij ook professor marketing aan de Vlerick Business School en update hij onafgebroken zijn eigen kennis over consumentengedrag in een snel veranderende wereld.

Bent u ook benieuwd naar wat Joeri Van den Bergh zal brengen? Schrijf u dan nu in voor de UBA Trends Day op 17 maart. 

Research & Insights Brand Strategy