UBA Trends Day: Trends in Business Philosophy. Say Goodbye to Old Self-evident Truths

AndersIndset_banner.jpg

Anders pleit voor anders denken, waarbij we verder kijken dan onze persoonlijke ervaringen en niet alleen luisteren naar wat we graag horen. In 2020 zijn we wakker geworden uit een slaap die 50 jaar duurde.

Vanuit ons comfort beschouwden we alles in de wereld als vanzelfsprekend. Gedaan met indommelen, denken moeten we doen. Zeker als we streven naar een hoopvolle toekomst, zegt Anders Indset. We denken alvast dat hij een punt heeft. 

Wie is Anders Indset (NO), Business Philosopher?

Rock-n’-roll Plato. Of, Digital Jesus. Zo wordt de Noorse business-filosoof-met-rocksterallures Anders Indset wel eens genoemd. Hij vindt het een eretitel, want ook al wordt hij gerekend tot een van de ‘30 Global Thinkers die vorm geven aan de toekomst van hoe organisaties zullen worden geleid’, hij loopt niet naast zijn schoenen. Zijn boek ‘The Quantum Economy - Saving the Mensch with Humanistic Capitalism’ was een instant bestseller. De lat ligt dus hoog voor het pas verschenen The Infected Mind. Een citaat om boven uw bed te hangen: “Onze leiders van vandaag hebben de filosofie van het verleden nodig, gekoppeld aan de wetenschappelijke kennis en technologie van morgen.” 

Bent u ook benieuwd naar wat Anders Indset zal brengen? Schrijf u dan nu in voor de UBA Trends Day op 17 maart. 

Brand Strategy Sponsoring & Events