Nieuw: Training 24/7 video opleiding over e-commerce

e-commerce-uba-trainingV2.JPG

De marketeers van vandaag worden geconfronteerd met een multichannel digitale omgeving waarin e-commerce nu een onbetwiste plaats inneemt. Om uw merk verder te laten groeien is het essentieel om te weten hoe online verkoopplatforms werken.

UBA biedt u de mogelijkheid om meer te leren over e-commerce tijdens vijf videosessies die altijd en overal beschikbaar zijn via ons Training 24/7-platform. We behandelen de volgende onderwerpen:

 1. E-commerce Basics – Kristof Bossuyt
  Wat zijn de trends & uitdagingen in e-commerce?
 2. Mijn e-commerce Platform – Katrien Sebrechts
  Hoe kan ik mijn eigen e-commerce business opzetten en beheren?
 3. E-commerce Marketplaces – Herman Maes
  Hoe verkopen en adverteren op marktplaatsen
 4. E-commerce Advertising – Jacob Eeckhout
  Hoe zet ik shoppable ads, social commerce en promotie in?
 5. E-commerce Legal – Herman Maes
  Met welke legale en administratieve factoren moet ik rekening houden?

"De laatste jaren zijn verkoop en e-commerce steeds meer naar elkaar toegegroeid en zijn de grenzen en het onderscheid tussen beide vervaagd. Dit betekent dat we tegenwoordig steeds minder in silo's werken en dat is een goede zaak. Het UBA Academy 24/7 platform biedt retailers een geweldige kans om meer te leren over digitale marketing. Wij breiden dit proces nu uit door gerichte e-commerce trainingen aan te bieden." - Luc Suykens, CEO van UBA.

Deze opleidingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met ons expertiselid iO, gespecialiseerd in e-business diensten.

E-commerce & Sales