Top 3 meest gelezen artikels in 2022

22Hightlight articles.png

In 2022 kon u op onze site maar liefst 178 nieuwe artikels lezen. Welke werden hiervan het vaakst gelezen? Kijk snel of u iets gemist heeft.

1. Adverteerders bezorgd over de waarde van tv-reclame

UBA pleit voor een kwaliteitsvolle en innovatieve lokale reclamemarkt. Onze sector staat onder druk. Analoog met de manier waarop de covid-19 pandemie de digitalisering van onze maatschappij heeft versneld, is het reclamemodel van veel adverteerders onder druk komen te staan wegens onder meer hyperinflatie en een heersende energiecrisis.

2. Meer dan 80% van reclame heeft geen impact op onze aandacht

Vijfentachtig procent van de advertenties haalt niet de 'aandachtsdrempel' die nodig is om een blijvende impact te hebben vanuit het oogpunt van merkopbouw, zo meldt WARC, dat de onderzoeksresultaten van Amplified Intelligence oppikte op het Festival of Creativity 2022 in Cannes.

3. Hoe impactvolle podcasts creëren voor B2B? (video)

Tom Michiels van Content Republic deelt zijn inzichten en geeft u de tools om de productie van podcasts aan te pakken, van theorie tot de uitwerking. De inzichten zijn gebaseerd op de Podcast studies van Mediafin, Ipsos en de Universiteit Antwerpen

Kijk snel of u iets gemist heeft