UBA lanceert 'Privacy to build trust in your brand'

23103-001-UBA-PRIVACY-SOCIAL-540x350px.gif

De marketing- en communicatiesector staat voor grote uitdagingen: een steeds meer gereguleerde omgeving op vlak van privacy door de overheid en consumenten die steeds veeleisender worden over het gebruik van hun gegevens.  

UBA lanceert het initiatief Privacy to build trust in your brand en wil hiermee het adverteerder-media ecosysteem helpen om privacy te omarmen. 
Dit kan door op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om op een betrouwbare, doeltreffende en relevante manier te blijven communiceren en te bouwen aan merkvertrouwen.
 
Met dit initiatief willen we informeren over de laatste ontwikkelingen op vlak van privacy- en data regelgeving op lokaal en wereldwijd niveau. We zullen dit doen via relevante artikels, Master Classes en Expert Community sessies en later dit jaar plannen we de publicatie van een guideline over gegevensbescherming. 

 "Wij erkennen het belang van privacy voor elkeen in de marketing- en communicatiesector. Ons initiatief, 'Privacy to build trust in your brand', zal de sector de nodige instrumenten en middelen aanbieden om de privacy van gegevens effectief te beheren en sterke, betrouwbare relaties met consumenten op te bouwen”, aldus Mira De Maeyer, Voorzitter UBA.

 

Benieuwd naar wat ‘Privacy to build trust in your brand’ voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op onze privacy webpagina.

Data & Technology Privacy