Wat is Connected Commerce?

connected-commerce.jpg

Connected commerce verwijst naar de naadloze integratie van online en in-store winkelervaringen waardoor klanten op hun voorwaarden kunnen winkelen, van productontdekking tot aankoop en levering.

 Het zorgt ervoor dat alles gepersonaliseerd is, op de voorwaarden van de klant en naar tevredenheid wordt geleverd. Vanuit het perspectief van een verkoper gaat het erom producten op meerdere digitale kanalen en marktplaatsen aan te bieden om de juiste klanten te bereiken. In het verleden behandelden bedrijven verschillende kanalen als afzonderlijke kooptrechters, maar tegenwoordig bewegen shoppers naadloos tussen deze kanalen.

Connected commerce creëert een volledig geïntegreerde winkelervaring voor klanten en biedt hen de flexibiliteit om producten te bekijken en te kopen via elk gewenst kanaal. Strategieën zoals BOPIS en virtueel winkelen verbinden marketing, branding en verkoopkanalen, waardoor bedrijven consistentie kunnen creëren in alle verkoopkanalen. Connected commerce komt zowel bedrijven als klanten ten goede door een gemakkelijke, naadloze winkelervaring te bieden.

Content E-commerce & Sales