Een zeer geslaagde UBA Trends Day met bijna 1.400 deelnemers

TD23.jpg

Op donderdag 27 april verwelkomden we bijna 1.400 professionals in Paleis 12 van Brussels Expo voor de UBA Trends Day. We kijken terug op een zeer geslaagde editie.

Wat stond er op het programma van de UBA Trends Day? 

Een dag gevuld met 7 inspirerende keynotes van Paul De Grauwe, Bruce Turkel, Ken Hughes, Carla Johnson, Emma Chiu, Scott Galloway en Felipe Gomez. De geschikte manier om in één dag op de hoogte te zijn van de laatste trends in Branding, Technology, Consumer Behaviour, Strategy, Leadership, Economics en Innovation. Steven Van Belleghem en Ianka Fleerackers leidden de UBA Trends Day in goede banen. Afsluiten deden we met een hoogtepunt: een presentatie en muzikale noot van Felipe Gomez. Viva la Vida van Coldplay is sinds donderdag onlosmakelijk verbonden aan de UBA Trends Day 2023. Felipe creëerde de perfecte sfeer om gezellig na te praten tijdens een networking drink.

Enkele dingen die wij meenamen naar huis? 
  • +F-F - More feelings, less facts in de communicatie naar je consument
  • AAT - All About Them: Stop met praten over jezelf, je bedrijf,… maar stel de consument en zijn behoeften centraal.
  • De klant als ‘Blue Dot Consumer’: De schaal en de diepte van connectie (tussen merken en consumenten) nam sterk toe. Maak als merk de connectie met je consument én behoud deze.
  • Leiderschap is een kwestie van methode, attitude en passie

Een terugblik op deze dag? Pub maakte een schitterende samenvatting. 

Wilt u de volgende editie zeker niet missen? Noteer dan alvast donderdag 25 april 2024 in uw agenda.

Hopelijk zien we u volgend jaar!