UBA verwelkomt 2 nieuwe leden: Larcier-Intersentia en Volvo Cars

iStock-1066901324.jpg

De UBA community telt vandaag 375 lidbedrijven.

Larcier-Intersentia is een toonaangevende speler op het gebied van recht en fiscaliteit in België en Luxemburg op vlak van publicaties, online databases, software en opleidingen.

Volvo Cars is opgericht in 1927. Vandaag is het bedrijf een van de bekendste en meest gerespecteerde automerken ter wereld en verkoopt het aan klanten in meer dan 100 landen. Volvo is genoteerd op de Nasdaq Stockholm-beurs, waar het wordt verhandeld onder het tickersymbool ‘VOLCAR B’.

Volvo Cars wil zijn klanten op een persoonlijke, duurzame en veilige manier ‘Freedom to Move’ bieden. Dat blijkt uit zijn ambitie om tegen 2030 een volledig elektrische-autofabrikant te zijn en uit zijn engagement om de verlaging van zijn CO2-voetafdruk te blijven voortzetten, met het doel om tegen 2040 klimaatneutraal te zijn.

In december 2022 telde Volvo Cars ongeveer 43.200 voltijdse werknemers. De hoofdzetel, productontwikkeling, marketing en administratie van Volvo Cars zijn hoofdzakelijk gevestigd in Göteborg, Zweden. De autofabrieken van het bedrijf zijn gevestigd in Göteborg (Zweden), Gent (België), South Carolina (VS), Chengdu, Daqing en Taizhou (China). Daarnaast heeft het bedrijf ook R&D- en ontwerpcentra in Göteborg, Camarillo (VS) en Shanghai (China).

Interesse om lid te worden en de voordelen te ontdekken? Bekijk onze verschillende formules voor merken-adverteerders, mediabedrijven en expertisepartners of contacteer Kristin Hannon, Sales & Loyalty Manager via kristin@ubabelgium.be