UBA verwelkomt 4 nieuwe leden: 123inkt.be, Cera, Entremont Benelux en Standaard Boekhandel

New members.jpg

De UBA community telt vandaag 375 lidbedrijven.

123inkt.be werd gelanceerd in 2003, ongeveer 3 jaar na de opstart van 123inkt in Nederland. Twintig jaar later is 123inkt met ruim 4 miljoen klanten in de Benelux marktleider in online verkoop van inktpatronen, toners en kantoorbenodigdheden. 123inkt is een van de snelstgroeiende e-commercebedrijven van België en Nederland.
123inkt.be werd verleden week bekroond tot Beste Webwinkel van België in de categorieën Kantoorartikelen en Consumentenelektronica, en dat voor de 8ste keer op rij.

Cera is één van de grootste coöperaties van België. Samen met haar 400.000 vennoten investeert zij in initiatieven die goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor iedereen. Via de projectwerking realiseren ze een positieve impact in de samenleving. Daarnaast biedt het haar vennoten unieke vennotenvoordelen en beleving aan via groepsaankopen en unieke evenementen. Tot slot realiseert Cera financiële slagkracht door als hoofdaandeelhouder de KBC Groep lokaal te verankeren en de Cera-vennoten uitzicht te bieden op een aantrekkelijk dividend.

In België is Sodiaal vooral bekend om het merk Entremont met zijn assortiment kazen (waaronder Emmental, Raclette, Comté, enz.) dat wordt verkocht in de detailhandel en de horeca.
Sodiaal is gespecialiseerd in zuivelproducten (Candia, Entremont, Yoplait, enz.) en is de grootste zuivelcoöperatie van Frankrijk. Het bedrijf verenigt een community van 17.700 Franse boeren en 9.000 werknemers en verwerkt de melk van haar boeren op 70 verwerkingslocaties in Frankrijk.

Standaard Boekhandel maakt al meer dan 100 jaar wegwijs in de wereld van cultuur, onderwijs, vrije tijd en creativiteit. Met open blik begeleiden ze jong en oud, Nederlands- en anderstalig, professionele boekenwurmen en toevallige lezers op zoek naar een (ont)spannend verhaal.

Interesse om lid te worden en de voordelen te ontdekken? Bekijk onze verschillende formules voor merken-adverteerders, mediabedrijven en expertisepartners of contacteer Kristin Hannon, Sales & Loyalty Manager via kristin@ubabelgium.be