Wilt u een unieke inzage in de netto digitale mediamarkt?

Oproep digital benchmark

Als marketing professional weet u als geen ander hoe waardevol een inzage is in de netto digitale mediamarkt. Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan deel aan deze studie. Het finale rapport van de Digital Benchmark, en de bijhorende sectorcijfers, zullen het u makkelijker maken om uw communicatiekanalen en investeringen met (directe) concurrenten te benchmarken. Ook de strategische keuzes voor bepaalde mediadragers kunnen via deze studie worden gestaafd. Sectorgegevens zijn enkel beschikbaar voor deelnemers aan deze studie.

De Digital Benchmark is een initiatief dat nu voor het 3de opeenvolgende jaar uitgevoerd wordt en een grondig overzicht biedt van zowel digitale als offline mediabestedingen in de sector. Een uniek gegeven in Europa.

Als lid van UBA en wellicht als klant bij één van de UMA-leden nodigen we u uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse benchmark van netto digitale mediabestedingen in België.

Deelname is simpel!

Beantwoord deze twee “ja/nee” vragen:

  1. Koopt u (een deel van) uw digitale media in-house of vanuit een internationale HUB?
  2. Bent u bereid om deze investeringen (op Belgisch grondgebied) te declareren aan een gerechtsdeurwaarder?

U kunt deze vragen beantwoorden door een mail te sturen naar luc.eeckhout@ubabelgium.be. Alle antwoorden worden anoniem behandeld door Fidelius, een gerechtsdeurwaarder die nauw samenwerkt met zowel UMA als UBA.

Adverteerders die positief antwoorden op vraag 2 ontvangen van onze mediaspecialist Zaki een eenvoudig in te vullen template die rechtstreeks aan Fidelius bezorgd kan worden. 

We hopen op een maximale deelname vanuit de UBA-leden om van deze studie dé referentie in Europa te maken inzake media-investeringen.

Doet u mee? 

Media