Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Waar staat UBA voor?

UBA is de Belgische organisatie van en voor merken

De UBA-ledencommunity telt vandaag 353 merkenbouwers die worden versterkt en ondersteund door UBA Expertisepartners. Daardoor vormt UBA een uniek platform om de belangen van merken te behartigen en aan kennisuitwisseling te doen.

Met een rijk aanbod van activiteiten en diensten stimuleert UBA een creatief, innovatief en transparant communicatie-ecosysteem als voedingsbodem voor sterke, duurzame merken.

Bij de uitbouw van de activiteiten en diensten van UBA worden consequent vier strategische principes gehanteerd: inspireren, beïnvloeden, faciliteren en verbinden. Deze principes garanderen een relevante dienstverlening die merkenbouwers sterker maakt.

Focus op uw interessedomeinen

UBA identificeerde 12 expertisedomeinen binnen marketing, communicatie en sales die een cruciale rol spelen voor elk merk dat wil groeien. 

Onze website is het platform bij uitstek voor u als UBA-lid om op de hoogte te blijven van het relevante nieuws binnen deze domeinen van UBA.

  • De rubriek News & Insights heeft een rijk aanbod aan artikels en video’s binnen de 12 interessedomeinen
  • Via MyUBA heeft u toegang tot content die is aangepast aan uw specifieke interesses en voorkeuren
  • Indien u uw voorkeuren aanduidt via MyUBA ontvangt u wekelijks onze MyUBA News met een overzicht van relevante info over uw interessedomeinen

Lidmaatschap

Het lidmaatschap bij UBA is een bedrijfslidmaatschap. Er zijn twee categorieën bedrijven die in aanmerking komen voor een lidmaatschap: merkenbouwers-adverteerders in België en bedrijven in België met een specifieke expertise in één van de 12 UBA-domeinen.

UBA-leden kunnen gebruik maken van een uitgebreid en relevant dienstenpakket. Alle activiteiten en diensten hebben als doel merken efficiënter, effectiever en met meer kennis van zaken te laten communiceren. Duurzame merken zijn immers de beste garantie voor betrokken consumenten, winstgevende bedrijven en een open innovatieve samenleving.  

Vraag hier een vrijblijvende offerte om lid te worden.

Meer info