UBA Academy

Uw vakgebied evolueert continu. Of u nu aan de start van een ambitieuze carrière staat, of al wat watertjes doorzwommen hebt, uw kennis bijschaven en uzelf ontwikkelen blijven essentieel. UBA Academy organiseert een brede waaier aan communicatieopleidingen die u onmiddellijk helpen doeltreffender te presteren en uw competenties uit te bouwen. We ontwikkelen opleidingen voor alle adverteerders, voor elke fase in uw carrière en voor elk expertiseniveau.

De Communication Master Classes

iStock-man_presenting_team.jpg

Vind uzelf opnieuw uit. Met deze korte opleidingen van een halve dag bereikt u een diepgaand expertiseniveau voor specifieke vaardigheden of een bepaald domein.

Meer info

Het Communication Management College

university-study-group_4460x4460.jpg

Begint u net te werken binnen een marketing/communicatie afdeling? Wilt u een grondige inwijding in communicatie? Kies dan voor onze basisopleiding die u in 5 dagen klaarstoomt voor succes!

Meer info

De opleidingen op maat

Visual Academy CMC 2.jpeg

Wilt u een opleiding toegespitst op uw situatie? We organiseren onze masterclasses bij u. UBA Academy biedt ook originele opleidingen op maat aan.

Meer info

Uw voordelen

Als adverteerder en UBA-lid geniet u deze 3 exclusieve voordelen:

  • Speciaal voor adverteerders: De opleidingen zijn uitgewerkt voor u, adverteerder. De lesgevers brengen hun expertise aan vanuit het standpunt en de realiteit van de adverteerder. De methode is interactief en concreet. 

  • Gedreven door kwaliteit: De lesgevers zijn door UBA geselecteerde communicatiespecialisten. Elke opleiding wordt minutieus voorbereid en is onderworpen aan een evaluatie door de deelnemers. Zij evalueren de inhoud, het dynamisme en de pedagogische kwaliteiten van de lesgever. Onze opleidingen krijgen een gemiddelde evaluatiescore van meer dan 90%!
  • Exclusief voordeel voor UBA-leden: Alle opleidingen bij UBA Academy zijn in het jaarlijks lidgeld inbegrepen. Niet-leden betalen € 375 per opleiding van een halve dag en € 3.000 voor deelname aan het Communication Management College (vijf dagen). De opleidingen op maat zijn betalend.

Save

UBA Academy werd bekroond met een Award

De UBA werd bekroond met de WFA President’s Award 2013 for industry leadership. De internationale prijs werd uitgereikt door de World Federation of Advertisers (WFA) tijdens het diner ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van de vereniging. Dit vond plaats in het Egmontpaleis in aanwezigheid van internationale verenigingen van adverteerders. De UBA mocht deze award in ontvangst nemen wegens het innovatieve karakter en de relevantie van de UBA Academy.

Vragen? U kan terecht bij

Powered by