Teamcoördinator hospitality

Teamcoördinator hospitality

Port of Antwerp-Bruges
Teamcoördinator hospitality

Ben jij een geboren teamleider en kan je jezelf helemaal onderdompelen in een aantal uitdagende projecten? Als teamcoordinator hospitality zet je Port of Antwerp-Bruges mee op de kaart als gastvrije organisatie bij klanten en het brede publiek.

Jouw uitdaging

Als teamcoordinator hospitality maak je deel uit van het team Events & Hospitality binnen de afdeling Communicatie en Marketing. Je rapporteert aan de events & hospitality manager.  Je coacht en begeleidt een team van 9 collega’s. Dat team is verantwoordelijk voor het onthaal en zaalverhuur in het Havenhuis in Antwerpen, de organisatie en uitvoering van havenbezoeken voor een gevarieerd publiek van diplomaten tot studenten, de rondleidingen in het Havenhuis en het onthaal in het bezoekerscentrum Portopolis.  Je werkt in deze rol nauw samen met zowel interne klanten als externe leveranciers, zowel in je dagelijkse werking als in de projecten die je opvolgt.  Zo bouw je mee aan een authentieke en sterke merkpositie van Port of Antwerp-Bruges in binnen- en buitenland. 

 • Je staat in voor de mensgerichte aansturing en coaching van het team Hospitality. Dat team bestaat uit 6 hosts, 2 hospitality organizers, 1 baliemedewerker en een vaste poule van studenten. 
 • Je bent verantwoordelijk voor de vlotte en effectieve dagelijkse werking van het onthaal, de rondleidingen en het zaalverhuur in het Havenhuis in Antwerpen, de georganiseerde havenbezoeken en de werking van het publiekscentrum Portopolis.   
 • Je kijkt kritisch naar bestaande processen, rapporteert, analyseert en optimaliseert waar nodig en vertaalt de strategische doelstellingen van Port of Antwerp-Bruges naar een gedragen beleid rond Hospitality. Je doet dit samen met de events & hospitality manager. 
 • Je leidt en begeleidt relevante projecten binnen je werkveld.  
 • Je beheert het cateringcontract in het Havenhuis en zorgt voor een goede relatie met en opvolging van de cateringpartner. 

Profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelordiploma of je hebt gelijkwaardige ervaring (minstens 3 jaar in een soortgelijke functie) 
 • Je bent een echte people manager en straalt gastvrijheid en klantvriendelijkheid uit. 
 • Je hebt ervaring met project- en contractmanagement. Je bewaakt scope, budget en timing op een vriendelijke maar kordate manier.  
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, en beschikt over goede presentatievaardigheden. 
 • Je bent een sterke organisator: je werkt proactief, gestructureerd en nauwgezet en kan vlot overweg met de gangbare Office toepassingen. 
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Durf, eenvoud en verbinding? Dat zijn waarden waarin jij je helemaal kan vinden!

Aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden, plaats voor nieuwe initiatieven en opleidingsmogelijkheden. Verder bieden we jou een marktconform loon aangevuld met een uitgebreid extralegaal pakket met onder meer maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding, invaliditeitsverzekering, ... Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping of je kan een ander type fiets leasen. Aan de functie teamcoordinator hospitality is de weddeschaal klasse 7 verbonden. Hier vind je het overzicht van de loonbarema's per klasse. Indien de vereiste competenties nog verder ontwikkeld moeten worden, start je in klasse 6 en evolueer je op termijn naar klasse 7.

 Uiterste sollicitatiedatum: 09/08/2024

Antwerpen
Meer informatie
Gewenste startdatum? ASAP