Training 24/7: Video opleidingen die altijd en overal beschikbaar zijn zodat u op uw eigen ritme kan bouwen aan uw kennis

Ontdek het aanbod

Data & Technology: Hoe zorg ik ervoor dat het digitaal ecosysteem goed wordt toegepast in mijn bedrijf?

Tijdens deze sessie bespreken we hoe data en digitaal ecosysteem de cohesie kunnen stimuleren en hoe belangrijk opleiding, veranderingsmanagement en experimenteren zijn in die dynamiek.

Tijdens de Expert Community Data & Technology-sessie op 25 mei bespreken we het belang van het juiste digitale ecosysteem voor uw datastrategie.

Om verder te gaan, nodigen we u uit om tijdens deze Expert Community op 21 oktober de volgende vragen te bespreken: "Hoe zorg ik ervoor dat het digitaal ecosysteem goed wordt toegepast in mijn bedrijf?"

Het invoeren van een digitaal ecosysteem op basis van data veronderstelt een verandering in de cultuur en de organisatie van het bedrijf en de betrokken afdelingen, ook wel ‘digitale adoptie’ genoemd.

We zullen het hebben over de cohesie tussen data en het digitaal ecosysteem en over het belang van het kunnen omgaan met verandering en het blijven experimenteren.

Inschrijven
  • 2022
  • Data & Technology

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.