Communicatie verbeteren met marketingtechnologieën

Marketing-technologie-communication.jpg

Hoe kunnen technologieën de communicatie met de consument gaande houden en bevorderen?

Enkele fragmenten uit de videoserie Marketing Technology geven ons een duidelijk idee van hoe technologieën zoals het Internet of Things, mixed reality en automatisatie de communicatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

“In een marketingcontext stelt het Internet of Things ons in staat om een product als een dienst aan te bieden. Anders dan vroeger, toen het contact tussen aanbieder en koper beperkt was tot één moment, strekt de communicatie met de eindgebruiker zich nu uit over de hele levenscyclus van het product”, aldus Gert Pauwels, Orange.

“Laat ruimte voor ontdekking. Wanneer iemand een virtualrealitybril opzet, wil die persoon de wereld zelf gaan ontdekken. Als uw verhaal te snel gaat, te rechtlijnig is en geen ruimte laat voor ontdekking, zal de belevenis voor de consument op een teleurstelling uitdraaien. Dan hebt u uw start gemist.” Tom Rumes, Thomas More.

“Technologie maakt de afstand tot uw klanten korter. U geeft ze een speciale behandeling. Klanten evolueren sneller dan bedrijven met de technologie mee. U moet dus blijk geven van enige flexibiliteit”, Vincent Dumon van Colruyt.

Bekijk alle video's op deze pagina.

Data & Technology