Neem deel aan een ‘deep dive’ sessie met Kjell A. Nordström tijdens de UBA Trends Day

Kjell A. Nordström_cirkel.jpg

Dit jaar introduceert de UBA Trends Day een nieuwe formule. In de namiddag wordt er gewerkt met verschillende corners, die elk een ander onderwerp behandelen. Eén van die corners is de Speakers Corner waar u Kjell A. Nordström kan ontmoeten.

In de voormiddag reikt Kjell. A Nordström reeds de eerste tools aan om onszelf opnieuw uit te vinden op weg naar een Hot Urban Business Galaxy. We lopen in de voorhoede van ’s werelds meest competitieve industrieën. Tijd voor enkele nieuwe business- en marketingmodellen.

Meet Kjell A. Nordström
Van uw sokken geblazen door Kjell A. Nordströms revolutionaire ideeën om uw business her uit te vinden? Dan kan u in de namiddag Kjell ontmoeten tijdens een live ‘deep dive’ sessie. De ultieme gelegenheid om al uw vragen af te vuren. Geef uw concurrenten het nakijken met gratis – maar wel onbetaalbaar – advies van deze internationale goeroe.

Wie is Kjell A. Nordström?
Bijzondere plekken brengen vaker bijzondere personen voort. Geboren in de Zweedse hoofdstad Stockholm maar opgegroeid in Åland, een archipel met meer dan 26.000 eilandjes waarvan slechts 65 bewoond zijn. Het grondgebied is Fins, de cultuur Zweeds. Nordström is minstens zo complex en divers: professor, zakenman, adviseur voor multinationals, auteur van internationale bestsellers als Urban Express en Funky Business, investeerder in een Shakespearetheater, maar voornamelijk: a hell of a keynote speaker.

Wilt u Kjell A. Nordström ook ontmoeten?
Kom dan 26 maart naar de UBA Trends Day in Brussels expo en zorg ter plaatse voor een plekje in deze live ‘deep dive’ sessie. De sessie start om 14u00 en eindigt om 14u40 in de Speakers Corner.

Nog niet ingeschreven voor de UBA Trends Day?  -> Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in.

Brand Strategy