De drie kanshebbers voor de 'Belgian Marketing Leadership of the Year' zijn Lise Conix (Torfs), Lieve Pattyn (EG) en Mélanie Decelle (Spadel)

BMA awards.png
Brussel, 6 oktober 2022. De 9 finalisten van de Belgian Marketing Awards, die dit jaar voor de derde keer georganiseerd worden, zijn bekend. Zij hebben een kans op drie om woensdag 9 november 2022 bekroond te worden als The Belgian Marketing Company of the Year, The Young Belgian Marketing Company of the Year of The Belgian Marketing Leadership of the Year.

Bierproducent Alken-Maes, HR- en facilitypartner ITZU en toerismeorganisatie Visit Brussels zijn de drie finalisten in de categorie Belgian Marketing Company of the Year. Een van hen zal Alpro opvolgen, dat de award vorig jaar in de wacht sleepte. 

In de categorie Belgian Young Marketing Company of the Year gaat de strijd tussen Dripl (fabrikant van gezonde en verpakkingloze dranken), Brauzz (producent van duurzame schoonmaakmiddelen) en Komrads (dat duurzame sneakers maakt).

Tot slot zijn de drie kanshebbers voor Belgian Marketing Leadership of the Year Lise Conix (Torfs), Lieve Pattyn (EG) en Mélanie Decelle (Spadel). 

Ter herinnering: De Belgian Marketing Awards zijn een initiatief van ACC, BAM, BABM, BMMA, CUBE, UBA en UMA, in samenwerking met Deloitte, Trends en Kanaal Z. Adobe en Pierre Marcolini zijn sponsors.

Voor de 9 finalisten volgt op 24 oktober 2022 de volgende stap. Dan zullen ze hun case voorstellen aan de 13-koppige jury onder voorzitterschap van Anouk Lagae, CEO van Accent Jobs. Het verdict van de jury wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op 9 november bij Deloitte in Zaventem.

Meer info over de criteria en de uitreiking op www.belgianmarketingawards.be.

Brand Strategy