Sr. B2B Marketing & Communication Specialist

Sr. B2B Marketing & Communication Specialist

Mediafin
Sr. B2B Marketing & Communication Specialist

Jouw uitdaging

Wil je graag proeven van de verschillende aspecten binnen B2B marketing? Denk jij graag mee aan oplossingen om interne en externe klanten optimaal te servicen? Ben je hands-on en zie je vooral kansen in plaats van problemen?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Jouw takenpakket zal het volgende inhouden:

Marketing:

  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitrollen van de marketingplannen voor verschillende advertentiesectoren en innovaties binnen Trustmedia.

  • Dit omvat : allround communicatieplanning, campagnes,… en de operationele organisatie van interne en externe events.

Sales-support:

  • Als Single Point of Contact (SPOC) van diverse businesspartners, gelinkt aan de verschillende advertentiesectoren, ondersteun je de advertentie-salesafdeling met de ontwikkeling en uitvoering van diverse communicatietools, zoals e-mailings, product- en tarieffiches, brochures en PowerPoint presentaties.

  • Je verzorgt de redactie, stuurt de opmaak aan, organiseert de verzending en volgt de respons op.

 Je werkt samen met Creative Studio, IT, Research,… om tot de beste resultaten te komen / om alles in goede banen te leiden en op te volgen.

In het marketingteam werk je samen met je collega B2B marketing & communication specialist en rapporteer je aan de Marketing & Communication Manager, die je de nodige professionele ondersteuning biedt.

Jouw profiel

  • Je beschikt over min. 5 jaar ervaring in (B2B) marketing en/of communicatie en/of media en over een hands-on mentaliteit.

  • Je bent gebeten door print en digitale media en geboeid door de advertentiewereld waarin je je continu verder in wilt verdiepen.

  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en het zien van kansen; daarbij ga je ook proactief, klantgericht en zelfstandig aan de slag.

  • Je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, zijn ook van belang.

  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans.

We bieden je

Bij Mediafin, de uitgever van De Tijd en L’Echo, kom je terecht in een succesvol mediabedrijf. Innovatie, ambitie en ondernemingszin maken deel uit van ons DNA. Talent vormt de kern van wie we zijn, daarom hechten we ook zoveel belang aan je persoonlijke ontwikkeling, een fijne werksfeer en een aangename werkomgeving op de bruisende site van Tour & Taxis.  

Trustmedia is de Advertising Solutions afdeling van Mediafin. Met steeds vernieuwende communicatieoplossingen spelen we in op de behoeften van onze klanten en streven daarbij steeds naar het versterken van hun groei en hun marktpositie. Research, advertising, crossmediale content services, projecten op maat en datatoepassingen, behoren tot de expertises van onze medewerkers . Onze oplossingen vertalen zich in steeds meer klanten. Op die manier verzekert Trustmedia aan bedrijven en organisaties een directe en efficiënte toegang tot het unieke en steeds groeiende lezerspubliek van De Tijd en L’Echo.

Brussel - Tour & Taxis
Meer informatie
Gewenste startdatum?