E-commerce basics

Academy > Training 24/7E-commerce basics

Wat moet u weten als u een e-business opzet?

Training 24/7 Online
door Kristof Bossuyt

1. Inleiding

Over deze training

In de introductie van de e-commerce Basics training, bekijken we de groei van de Belgische e-commerce markt en de verwachting van de eindklant. De training geeft daarnaast inzicht in de belangrijkste e-commerce modellen en hoe hierin de juiste keuze te maken. U leert wat de belangrijkste uitdagingen zijn in e-commerce en hoe u te organiseren om met een juiste strategie uw online verkoop tot een succes te brengen. Als afsluiter van de training, geven we nog 2 case studies mee ter inspiratie.

Lesgevers

  1. Kristof Bossuyt

    Kristof Bossuyt

    Business Development Director, iO

    Kristof Bossuyt heeft een achtergrond bestaande uit een mix van consultancy, marketing en ondernemerschap. De rode draad doorheen zijn carrière de afgelopen 15 jaar, is het realiseren van groei door middel van digitaal. Als strategisch consultant begeleidde hij bedrijven (zoals Panos, MediaMarkt, …)  in het maken en uitvoeren van hun digitale marketing & sales strategie. Verder heeft hij ook zelf ervaring opgedaan als e-commerce ondernemer door het uitbouwen en verkopen van enkele webshops.

    Voorheen partner en managing director van Bake and Company (becoming iO), nu centrale rol als Business Development Director bij iO sinds december 2021.

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 8/12/2023 15:46

Ontdek meer als je inlogt

Log je in en krijg toegang tot een ruim aanbod aan content. 

Nog geen account? Creëer uw account hier.