Innovation strategy management

Academy > Training 24/7Innovation strategy management

Hoe innovatie leiden en tot leven brengen in uw organisatie?

Training 24/7 Online
door John Metselaar

1. Inleiding

Over deze training

Wij leven in een VUCA-wereld (vluchtig (volatile), onzeker (uncertain), complex en ambigu (ambiguous)) met 2 tendensen, een ongelooflijke technologische vooruitgang en onbeperkte connectiviteit met ecosystemen. 
In deze steeds sneller evoluerende wereld is innovatie de sleutel tot succes, op voorwaarde dat je het beter doet dan de concurrentie. 

In deze video-opleiding legt John Metselaer, via zijn generatief leiderschapskader, uit hoe u innoveert. Daarnaast benadrukt hij het belang van ideeën, het genereren van waarde en betrokkenheid en hoe u hiermee aan de slag kan gaan.

Lesgevers

 1. John Metselaar

  John Metselaar

  Professor, Solvay Business School

  John Metselaar heeft zijn 30-jarige wereldwijde leidinggevende verantwoordelijkheden op VP-niveau bij Procter & Gamble omgezet in expertise op het gebied van leiderschap, innovatie, strategie en organisatiecultuur.

  Hij is nu professor aan de Solvay Brussels School for Economics and Management waar hij zijn cursus "Leading & Living Innovation" doceert aan een groot aantal, meestal uitvoerende, studenten over de hele wereld.

  John is ook directeur bij The Conference Board Europe, waar hij leiding geeft aan de praktijk Economie, Strategie en Innovatie, en aan een aantal Innovation Councils in Europa, Azië en MENA. 

  Vanuit deze passie is John ook stichter van "EI4I - Ecosystem Intelligence for Innovation" en "Includers - unleashing innovation through inclusive leadership" en lid van Global Minds Network.

  Hij is ook redacteur bij ProudPen Publisher en co-auteur van het Future-Fit Manifesto.

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 18 maart 15:47

Ontdek meer als je inlogt

Log je in en krijg toegang tot een ruim aanbod aan content. 

Nog geen account? Creëer uw account hier.