Hoe AI futureproof integreren in je marketingteams en je bedrijf?

Met de onmiskenbare opkomst van artificiële intelligentie moeten bedrijven en marketingteams beginnen na te denken over nieuwe manieren van werken om steeds competitiever en efficiënter te zijn en zich te onderscheiden van de rest.

Sprekers

  1. David Grunewald

    David Grunewald

    Founder, Pluginto.ai

    David brengt meer dan 25 jaar ervaring in reclame en marketing mee, waar hij heeft gefungeerd als een katalysator voor technologische transformatie in verschillende strategische en managementrollen.
    Hij is ook een transformerende leraar in Digitale Strategie en Reclame aan instellingen zoals de ULB, ICHEC en de Europese Communicatieschool. Gedurende een decennium heeft hij de volgende generatie marketeers voorbereid met toonaangevende trends en tools. Na het voltooien van het MIT-programma 'AI Implications for Business Strategy' in 2023, richtte hij Pluginto.ai op met als missie organisaties en individuen in staat te stellen AI te benutten als een competitief voordeel. Door gebruik te maken van een op MIT gebaseerde methodologie, biedt Pluginto.ai strategische begeleiding en op maat gemaakte workshops om een AI-centrische cultuur te cultiveren, waardoor nieuwe niveaus van efficiëntie en groei worden ontsloten.

  2. Iva Filipović

    Iva Filipović

    Senior Experience Consultant, Emakina, an Epam company

    Iva Filipović is een Senior Experience Consultant gespecialiseerd in innovatiestrategie. Haar focus ligt op het identificeren van kansen op basis van de pijnpunten die klanten kunnen ervaren, en vervolgens het prioriteren van deze kansen op basis van de inspanning die ze vereisen en de waarde die ze kunnen bieden. Ze pleit voor aangepaste en adaptieve benaderingen van innovatie.

  3. Victorien Sonneville

    Victorien Sonneville

    Creative Technologist, Emakina, an Epam company

    Victorien is een elektrisch ingenieur met een masterdiploma in het vakgebied. Gespecialiseerd in communicatie- en digitale technologieën, begon hij zijn carrière als onderzoeker voordat hij overstapte naar rollen in project- en laboratoriumbeheer. Zijn expertise ligt in het samenvoegen van creativiteit met technologische innovaties. Momenteel werkzaam als Creative Technologist bij EPAM, is hij een unieke combinatie van een technologie-expert en een creatieve geest die talloze technologieprojecten heeft geleid en op de hoogte blijft van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hij staat ook bekend om zijn collega's te inspireren door hen kennis te laten maken met de nieuwste trends in technologie.

Inschrijven
  • 2024
  • Data & Technology
  • Brand Strategy
  • Agency
  • Artificial Intelligence

Log in om te zien welke tickets voor u beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Exchange Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.