Hoe kan AI de segmentatie en targeting in marketing verbeteren?

Ontdek tijdens de UBA Exchange Community hoe artificiële intelligentie marketingcampagnes herdefinieert, met een specifieke focus op segmentatie en targeting.

Ontdek tijdens de UBA Exchange Community Data & Technology hoe artificiële intelligentie marketingcampagnes herdefinieert, met een specifieke focus op segmentatie en targeting.

Merkleiders en experts verkennen tijdens deze sessie hoe AI gegevens gebruikt om doelgroepen te identificeren, waardoor gepersonaliseerde campagnes met nauwkeurigere targeting mogelijk worden voor een verhoogde effectiviteit.

Daarnaast zoomen we in op de cruciale rol van data, met name first-party data, in de ontwikkeling van AI-strategieën en hun impact op performance marketing.

Reeds bevestigde sprekers :

  • AI in performance marketing: het belang van first-party data voor segmentatie en targeting, Weiwei Liu-Schröder, Data & Measurement Lead, Google en Gijs van Eysden Data and Measurement Lead, Google.
  • How artificial intelligence enables more precise targeting: presentation of cases, Nicolas Filatieff, Managing Director, Numberly and Manon Couronne, Data scientist and Expert in Machine Learning, Numberly
Inschrijven
  • 2024
  • Data & Technology
  • Media
  • Artificial Intelligence

Log in om te zien welke tickets voor u beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Exchange Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.