Hoe betrek je je meest waardevolle doelgroep?

In het huidige marketinglandschap waar alles draait om authenticiteit en een hechte band smeden met de consument, kunnen adverteerders en brand managers hoe langer, hoe minder om de kracht van communities heen.

Marketingverantwoordelijken en merkenbouwers staan voor de uitdaging om hun meest relevante doelgroepen te targeten om zo de betrokkenheid te maximaliseren, vaak met beperkte budgetten.

Communities die bijvoorbeeld zijn opgebouwd rondom gelijkaardige interesses, specifieke gezinssituaties of zelfs producten en merken, zijn cruciale doelgroepen om te identificeren en te mobiliseren voor de ontwikkeling van merken, waardoor de continuïteit tussen de overwegings- en activeringsfases wordt gewaarborgd.

Op 5 juni, van 9:30 tot 13:00, nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de Exchange Community sessie om het belang van communities in de ontwikkeling van jouw merk te verkennen.

Tijdens deze sessie zullen we met experts bespreken welke cruciale rol community marketing speelt in jouw mediastrategie, evenals de impact van tijdschriften om de meest relevante communities voor jouw merk te bereiken.

Deze sprekers zijn al bevestigd:

  • What is community marketing and what are the benefits? door Chris Van Gils, Content Marketing Expert ContentMoon, De presentatie laat ons zien hoe community marketing de ontwikkeling van het merk kan verbeteren. 
  • "Communities opnemen in jouw mediaplan: de sleutel om jouw merk te activeren?" door Matthias Langenaeker van Publicis Groupe. Ontdek hoe je op een slimme manier communities in jouw mediastrategie kan opnemen en hoe dit de zichtbaarheid en de impact van jouw merk kan vergroten.
  • "Het belang van magazines voor het targeten van communities (case study)" door Veerle Neyens, Director of our Brand Studio, Roularta. Ontdek aan de hand van verschillende case studies hoe magazines krachtige instrumenten kunnen zijn om welbepaalde communities te bereiken en te betrekken.

Het belooft een leerrijke voormiddag te worden, boordevol tips en tricks om de juiste communities aan te spreken en op die manier de impact van jouw merk te vergroten.

Programma

Inschrijven
  • 2024
  • Content
  • Media

Log in om te zien welke tickets voor u beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Exchange Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.