Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Pitch Line

Weet u niet goed op welke manier een communicatie- of mediabureau te selecteren? Hebt u nood aan snel en beknopt advies? Onze dienst UBA Pitch Line helpt u graag verder.

UBA stelde, samen met ACC en UMA, een charter met aanbevelingen op voor een transparante, verantwoordelijke en eerlijke procedure.

Agency Pitch

logo_pitchpoint.jpg

In samenwerking met PitchPoint geven we onze UBA-leden gratis eerstelijnsadvies bij de keuze van een communicatiebureau.

PitchPoint begeleidt adverteerders bij het optimaliseren van hun relaties met hun bureaus: evaluatie en selectie, multi-agency management, operational modeling, bemiddeling etc..

Stel uw vraag

De leden van UBA krijgen snel een antwoord op hun vraag, volledig gratis. UBA Pitch Line geeft eerstelijnsadvies. Voor meer complexe zaken en voor de begeleiding van het selectieproces kan PitchPoint verdergaand advies verstrekken op basis van een vooraf overeengekomen tarief.

Media Pitch

fma_logo.jpg

In samenwerking met fma geven we onze UBA-leden gratis eerstelijnsadvies bij de keuze van een mediabureau.

fma is de referentie op de Belgische markt inzake financiële audits, audits van communicatiebureaus en begeleiding in mediawedstrijden.

Stel uw vraag

De leden van UBA krijgen snel een antwoord op hun vraag, volledig gratis. UBA Pitch Line geeft  eerstelijnsadvies. Voor meer complexe zaken kan fma u verdergaand advies verstrekken op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief.