UBA Trends Day 2024 for Students

Op 25 april 2024 vindt de jaarlijkse UBA Trends Day plaats. Inspirerende topsprekers brengen de laatste internationale trends in onder andere Branding, Consumer Behaviour, Innovation en Leadership. Als student kan je deelnemen aan het voordelige tarief van €25. 

UBA Trends Day 2024 for Students

Sprekers

 1. Erin Meyer (US)

  Erin Meyer (US)

  Professor INSEAD Business School
 2. Jesús Cochegrus (MX)

  Jesús Cochegrus (MX)

  CEO eMotion Interactive
 3. Ken Hughes (IR)

  Ken Hughes (IR)

  Consumer behaviouralist & CX Strategist
 4. Livia Fioretti (BR)

  Livia Fioretti (BR)

  Director of Methodology & Trends, TrendWatching
 5. Pieter Abbeel (BE)

  Pieter Abbeel (BE)

  Professor UC Berkeley
 6. Steven Van Belleghem (BE)

  Steven Van Belleghem (BE)

  Moderator, Nexxworks & Snackbytes

  Steven heeft meerdere internationale bestsellers op zijn naam staan: ‘The Conversation Manager’, ‘When Digital Becomes Human’, ‘Customers the Day after Tomorrow’ en in 2020 kwam ‘The Offer You Can’t Refuse’ uit. Zijn passie is het brengen van inspiratie over de klantervaring van de toekomst. Steven gelooft dat ondernemers het hart van hun klanten pas kunnen raken als ze hen op een empathische manier en als mens benaderen. Dat kan door het spel op lange termijn te spelen en de nieuwe technologie met gezond verstand in te zetten. Succes is een logisch gevolg van deze aanpak.

  Als internationale keynote spreker heeft Steven meer dan 1.500 presentaties in 45 verschillende landen op de teller staan. Geen wonder dat zijn Youtube kanaal al meer dan 8 miljoen views kreeg.

 7. ianka Fleerackers (BE)

  ianka Fleerackers (BE)

  Host

  Chief Storyteller and Master of Moderation & Interaction

  Ianka modereert, faciliteert en presenteert evenementen, congressen en conventies in verschillende talen, met behulp van verschillende werkmethoden. Ze traint en coacht openbare sprekers bij het brengen van hun boodschap, visie of verhaal aan het publiek. Ianka is gepassioneerd door digitale innovatie, (digitaal) ondernemerschap en onze steeds veranderende samenleving.

 • 2024

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Als student van een hogeschool of universiteit, kan je je inschrijven tegen een uitzonderlijk voordeeltarief van € 25 incl. BTW.
Schrijf in met je schoolmailadres zodat wij je inschrijving kunnen linken aan je hogeschool of universiteit. 

Inschrijven is mogelijk tot en met 15 april 2024. 

Indien je vragen hebt omtrent je inschrijving, contacteer ons via contact@ubabelgium.be.