UBA wedstrijd: win duotickets voor dé decobeurs COCOON

CO19_bxl-expo_banner_3539x1312_BIL.jpg

Naar goede gewoonte geeft UBA 50 duotickets weg voor COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België, met klinkende namen uit de wereld van design, meubels, textiel, (tafel)decoratie en tuin. Dit jaar gaat de beurs van start met de avant-première op 14 november en loopt tot en met maandag 18 november in de paleizen 4 en 8 van Brussels Expo.

Elk jaar kiest COCOON een thema en kleur om u te inspireren in uw zoektocht naar het perfecte interieur. Op basis van huidige en toekomstige trends kiest COCOON dit jaar voor het thema ‘Wabi-Sabi’ (de schoonheid van imperfectie) en de kleur ‘flesgroen’ om deze aardekleuren kracht bij te zetten.  Ontdek de thema’s hier en laat u inspireren!

Een kortere maar dynamische editie
Dit jaar opent COCOON gedurende 4 dagen zijn deuren. Maar, de organisatoren voorzien een editie die inspirerender is dan ooit. Zo start COCOON in november voor het eerst een samenwerking met vtdéco, de Franstalige website van decomagazine vtwonen. Vtdéco opent er een huis met een extra oppervlakte van 300 m2 vol inspiratie en ideeën. doorheen de verschillende kamers ontdekken de bezoekers talrijke nieuwigheden voor de inrichting en decoratie van het huis. 

Tijdens het weekend van de beurs zijn er heel wat andere activiteiten die de bezoekers kunnen inspireren en begeleiden in de keuze voor de inrichting en decoratie van het huis.

Hoe deelnemen? Deelnemen is niet meer mogelijk, de wedstrijd is afgelopen.
Wat? Een duoticket bevat 2 individuele tickets voor COCOON met een commerciële waarde van € 20.
Waar? Paleizen 4 en 8 van Brussels Expo
Wanneer?

  • Avant-première: donderdag 14 november van 17u00 tot 22u00
  • Van vrijdag 15 tot maandag 18 november:
    • vrijdag (nocturne) van 11u00 tot 22u00
    • zaterdag, zondag en maandag van 11u00 tot 18u0

Documenten