Luc Suykens vervoegt het wereldwijd leiderschapsteam van WFA

wfa+exco+2024.png

WFA heeft zijn leiderschapsteam versterkt met vijf nieuwe business leiders die toetreden tot het Executive Committee. Senior executives van AB InBev, Ferrero en Tata zullen worden vergezeld door de hoofden van twee nationale verenigingen, de ISA in India en de UBA in België, na hun verkiezing op de Global Marketer Week 2024 in Toronto.

De nieuwe leden van het Executive Committee zullen nauw samenwerken met zowel de bestaande leden van het Executive Committee als het WFA-team om de prioriteiten, zoals bepaald door de wereldwijde marketeergemeenschap, te bevorderen.

Mastercard's Chief Marketing & Communications Officer, Raja Rajamannar, blijft President, ondersteund door Jane Wakely, Chief Consumer and Marketing Officer en Chief Growth Officer bij PepsiCo, als Deputy President.

De nieuwe leden van het Executive Committee zijn:

Andres Peñate, Global Vice President Corporate Affairs, AB InBev
Phil Myers, Chief Institutional Affairs and Corporate Communications Officer, Ferrero
Sunil Kataria, Chairman, Indiase vereniging van adverteerders (ISA)
Luc Suykens, CEO & Vice-chairman van de United Brands Association (UBA)
Adrian Terron, Head, Corporate Brand and Marketing Strategy, Tata Group

WFA CEO, Stephan Loerke: "We zijn al onze leden van het Executive Committee ongelooflijk dankbaar voor het delen van hun kostbare tijd en voor hun hulp bij het sturen van de wereldwijde marketeeragenda. We zijn vooral blij dat we het Executive Committee versterken door de betrokkenheid van senior beleidsmanagers in een tijd waarin alle indicatoren erop wijzen dat beleid en marketing nauwer dan ooit moeten samenwerken."

Bekijk de volledige lijst met leden van het Uitvoerend Comité hier.