Nathalie Rahbani van Telenet is Advertiser Personality of the Year 2019

UBA-4588.jpg

De jury van de Advertiser Personality of the Year heeft Nathalie Rahbani, Director Brand, Media & Communications bij Telenet, uitgeroepen tot winnaar. Naast Nathalie Rahbani waren ook Lieve Pattyn (EG) en Kris Michiels (Unilever) genomineerd.

Het was niet gemakkelijk kiezen dit jaar; alle kandidaten en zeker de genomineerden konden immers bijzonder overtuigende dossiers voorleggen. De APOY of voluit Advertiser Personality of the Year wordt al sinds 2002 gezamenlijk georganiseerd door UBA en PUB. De prijs wordt toegekend aan adverteerders die door hun professionele aanpak, durf en bijdrage aan de reclamewereld als een voorbeeld dienen voor onze sector.

Als doorgewinterde marketing- en communicatiespecialist werkt Nathalie Rahbani momenteel als Director Brand, Media & Communications bij Telenet. Volgens Nathalie vergt het een flinke dosis passie om een merk op een innoverende manier op te bouwen in een ecosysteem dat voortdurend in verandering is. Die passie vertaalt ze samen met haar team in de campagnes die ze uitwerkt voor Telenet. Nathalie is er ook van overtuigd dat een toenadering tussen de creatiezijde en de media zelf dé trend is voor de komende maanden en jaren.

Naast Nathalie Rahbani waren ook Lieve Pattyn (EG) en Kris Michiels (Unilever) genomineerd.

Lieve Pattyn is al 3 jaar lang Marketing Director bij EG. Het grootste deel van haar loopbaan werkte ze in de farmaceutische en parafarmaceutische sector, waar ze verschillende marketingfuncties invulde bij Perrigo.

Kris Michiels is Marketing Director van de divisie Refreshment van Unilever, waar hij al bijna zijn hele actieve loopbaan aan de slag is. Hij begon zijn carrière in de Shopper Marketing-sector en groeide mettertijd door naar de functie die hij vandaag bekleedt.

De APOY-jury bestond dit jaar uit Kristof Ampe (laureaat APOY 2018), Chris Van Roey (UBA), Philippe Warzée (PUB), Harry Demey (LDV United), David Favest (Touring), François Chaudoir (Space), Stijn Cavens (DPG Media) en Marc Vossen (NGroup). Zij kozen dit jaar de APOY 2019. De selectiecriteria om te worden verkozen tot APOY steunen op vier pijlers: concrete resultaten gebaseerd op strategie en communicatieactiviteiten, actief engagement op verschillende niveaus, strategische langetermijnvisie, enthousiasme en vernieuwingsdrang.

UBA feliciteert Nathalie Rahbani nogmaals met haar titel en bedankt alle andere genomineerden en kandidaten voor de tijd en energie die ze in deze editie 2019 van de APOY hebben gestoken.